Home / Novice / Firecombat / Rezultati II. tekme Ognjenih risov

Rezultati II. tekme Ognjenih risov

firecombat_1

Za gasilci PGD Žužemberk je razburljiv, a uspešno izpeljan konec tedna. V soboto se je pri nas, na igrišču OŠ Žužemberk odvijala že druga tekma Ognjenih risov, ki je tudi letos otvorila sezono sklopa tekmovanj Fire Combat za državni pokal. Skupaj je na tekmovanju nastopilo 42 ekip, tekmovalci pa so v Žužemberk prišli z domala vseh koncev Slovenije.

Tekmovanje se je pričelo ob 9. uri zjutraj, kot prva pa je nastopila domača ekipa, ekipa Panter, ki je z doseženim rezultatom že na začetku postavila visoke standarde za vse prihajajoče tekmovalce, ob enem pa zapečatila usodo prvega mesta v skupini B, za kar jima še dodatno čestitamo! V nadaljevanju sta pod imenom Fištra nastopila še dva tekmovalca PGD Reber (Miha in Anton Hrovat), sledili pa sta še prvi dve žužemberški mešani ekipi, Smrkca in MI2 – Team. Pri slednji je sodelovala članica PGD Dobrnič (Marjanca Kužnik).

Tekmovanja so se udeležili tudi predstavnik GZS Milan Dubravac, predstavnik ZOTGD Rudi Gomboc, župan Občine Žužemberk Franc Škufca. Glavni sodnik tekme je bil Ico Vutkovič.

Tekmovanje se je zaključilo okoli 18. ure, sledila pa je prva letošnja suhokranjska veselica z ansamblom Diamanti.

veselica_1

Vreme nam je bilo letos zelo naklonjeno, občani pa tudi, saj ste se tako ogleda tekmovanja kot veselice udeležili v velikem številu in tako vidno podprli naš trud. Hvala vam! Vsaka podpora nam v času, ko se trudimo z zbiranjem potrebnih finančnih sredstev za nakup novega vozila, pride še kako prav! Hvala!

KONČNI REZULTATI II. tekme Ognjenih risov 2014.pdf

Preberite še

Tekma Ognjenih risov za memorial Gregorja Krakarja

To soboto, 24. avgusta 2019, bo v Žužemberku na igrišču pred Osnovno šolo Žužemberk potekala …