Home / Novice / Firecombat / Fire Combat 2021 – medalje in pokali so podeljeni

Fire Combat 2021 – medalje in pokali so podeljeni

Po letu dni zatišja gasilskih tekmovanj smo letos vendarle uspeli organizirati državno tekmo gasilskih dvojic – Fire Combat. Naša ekipa je zasedla tretje mesto!

Fire Combat 2021 - Tekma ognjenih risov za memorial Gregorja Krakarja

Minulo soboto, 21. avgusta 2021, smo PGD Žužemberk v Žužemberku po letu dni tekmovalnega zatišja ponovno organizirali državo tekmo gasilskih dvojic – Fire Combat. Tekma ima za naše društvo od leta 2018 naprej poseben pomen, saj jo prirejamo kot memorial Gregorju Krakarju, tovarišu, ki je istega leta v 34. letu izgubil bitko z zahrbtno boleznijo, a je v svojem kratkem življenju pustil viden pečat na gasilstvu našega kraja.

Na letošnji že 8. tekmi ognjenih risov je nastopilo 12 ekip; 7 ekip v članski in 5 v mešani kategoriji.

Med članskimi ekipami so slavile ekipe PGD Videž in PGD Zreče, med mešanimi pa je na stopničke stopila tudi ekipa PGD Žužemberk. Maks Muhič in Ana Marija Filipič (ekipa Leteča medvedka) sta dosegla tretji čas in si prisvojila bronasto odličje.

Fire Combat 2021 - Tekma ognjenih risov za memorial Gregorja Krakarja

Zaradi trenutne zdravstvene situacije smo bili primorani tekmo izpeljati v nekoliko okrnjeni obliki, močno okrnjena je bila tudi številka gasilk in gasilcev, ki so se udeležili tekme. Želimo si tistih časov, ko se je tekmovanja Fire Combat udeležilo 50 ekip na tekmo in upamo, da pridejo kmalu nazaj!

Na pomoč!

GALERIJA

Preberite še

Tekma Ognjenih risov za memorial Gregorja Krakarja

To soboto, 24. avgusta 2019, bo v Žužemberku na igrišču pred Osnovno šolo Žužemberk potekala …