Home / Novice / Firecombat / Zahvala: Ker vsaka vaša pomoč šteje!

Zahvala: Ker vsaka vaša pomoč šteje!

Celoten organizacijski odbor PGD Žužemberk, ki je 14. maja letos v Žužemberku organiziral državno tekmovanje Fire Combat, se iskreno zahvaljuje za pomoč vsem, ki ste po svojih močeh prispevali k odlični izvedbi tekmovanja.
Fire Combat Žužemberk 2016 Zahvala Organizatorja

Hvala sodnikom za odlično in pravično sojenje, tekmovalcem za sodelovanje na tekmovanju ter za dosledno upoštevanje pravil, Jamarskemu klubu Novo mesto za varstvo tekmovalcev na stolpu in ekipi nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Novo mesto, ki je bila ves čas tekmovanja v pripravljenost za posredovanje v primeru, da bi kdorkoli od udeležencev tekmovanja potreboval nujno zdravstveno pomoč.

Posebna zahvala pa gre na koncu vsem našim članom in nečlanom, ki ste pomagali pri pripravi in pospravljanju tekmovalnega prizorišča ter na dan tekmovanja pomagali tako na kot tudi ob tekmovalnem poligonu. Pokazali ste, da Suhokranjci zmoremo izpeljati državno tekmovanje in to z odliko!

Na koncu pa iskrena hvala tudi vsem sponzorjem in donatorjem, ki ste nam pomagali, da smo lažje prenesli finančno breme organizacije tekmovanja.

Na pomoč!

Organizacijski odbor PGD Žužemberk

Preberite še

Tekma Ognjenih risov za memorial Gregorja Krakarja

To soboto, 24. avgusta 2019, bo v Žužemberku na igrišču pred Osnovno šolo Žužemberk potekala …