Home / Novice / Firecombat / Zahvala: Hvaležni smo za vašo pomoč!

Zahvala: Hvaležni smo za vašo pomoč!

Pozdravljeni,

V imenu organizatorjev PGD Žužemberk bi se rad zahvalil vsem tekmovalkam in tekmovalcem, ki so prišli v Žužemberk in se spopadli s tekmovalnim poligonom, ki smo ga pripravili. Vemo, da so bili boji med ekipami za najboljša mesta naporni in da so zato tekmovalci porabili vse atome moči, pa vendar so si vzeli še toliko moči in časa, da so po končanem tekmovanju pokramljali z drugimi tekmovalci, organizatorji, sodniki in vsemi ostalimi.

Zahvalil bi se tudi vsem sodnikom za odlično in pravično sojenje. Zahvala gre tudi delegatom ZGD v upanju, da smo vam pripravili optimalne pogoje za opravljanje vašega dela. Upam, da ste v Žužemberku preživeli čudovito soboto in da vam bo ostala v lepem spominu.

Zahvalil bi se tudi vsem, ki so kakorkoli pomagali pri delu na in ob tekmovalnem poligonu. Rečem lahko le: »Fantje in dekleta super ste! HVALA VAM.« Upam, da ste ponosni na vaš vložen trud, da smo pripravili prizorišče, izpeljali tekmovanje ter veselico z ansamblom Diamanti in pokazali, da znamo in zmoremo izpeljati tekmovanje na tako visokem nivoju. Bilo je super!

Velika zahvala vsem sponzorjem in donatorjem, ki ste nam pomagali, da smo lažje organizirali tekmovanje. Vsakega prispevka smo bili zelo veseli.

Za konec pa bi se posebej zahvalil tudi UOPGD Žužemberk za podporo pri organizaciji, ter glavnim organizatorjem za vaš vložen trud in čas.

HVALA VAM!

Na pomoč!

Organizacijski odbor PGD Žužemberk

skupna fotka 2

Preberite še

Tekma Ognjenih risov za memorial Gregorja Krakarja

To soboto, 24. avgusta 2019, bo v Žužemberku na igrišču pred Osnovno šolo Žužemberk potekala …