Home / Novice / Firecombat / Fire Combat: Prišli, videli, zmagali!

Fire Combat: Prišli, videli, zmagali!

Fire Combat - državni prvaki (Marjanca Kužnik, Andrej Molek, Mateja Filipič, Iztok Gliha, Ana Marija Filipič)

V soboto, 24. septembra, se je v Litiji odvila še zadnja tekma državnega gasilskega tekmovanja Fire Combat, katere so se udeležili tudi naši gasilci; Ana Marija Filipič, Mateja Filipič, Iztok Gliha, Andrej Molek in Marjanca Kužnik (PGD Dobrnič). Na tekmi so naši tekmovalci nastopili v treh kategorijah in štirih različnih dvojicah. Žužemberške barve so zastopale naslednje ekipe: Panter (Iztok Gliha, Andrej Molek) v kategoriji članov, Smrketi (Mateja Filipič, Marjanca Kužnik) v kategoriji članic ter Mi2 (Iztok Gliha, Marjanca Kužnik) in Huba Buba (Ana Marija Filipič, Andrej Molek) v mešani kategoriji.

Ekipa Panter je na progi postavila rekordni čas tekmovanja in osvojila zlato kolajno v kategoriji članov, v kategoriji članic sta se Smrketi z osebni rekordom prav tako zavihteli na najvišje mesto. Ekipa Huba Buba je za svoj komaj drugi nastop osvojila odlično peto mesto, že utečena ekipa Mi2 pa se je povzpela na drugo mesto v kategoriji in domov odnesla srebro.

Fire Combat - državni prvaki (Marjanca Kužnik, Andrej Molek, Mateja Filipič, Iztok Gliha, Ana Marija Filipič)

Ob zaključku sezone so bila podeljena še odličja najboljšim ekipam skupnega seštevka in naziv državnega prvaka je tudi letos po trdem boju, v katerem so štele stotinke, domov odnesla ekipa Panter, ekipa Smrketi pa je sezono končala na drugem mestu in ubranila lanskoletni naslov državnih podprvakinj v kategoriji članic.

Čestitamo!

FOTO: G. Krakar

Preberite še

Tekma Ognjenih risov za memorial Gregorja Krakarja

To soboto, 24. avgusta 2019, bo v Žužemberku na igrišču pred Osnovno šolo Žužemberk potekala …