Home / Novice / Naši mladi gasilci / Tekmovanje OGP Žužemberk

Tekmovanje OGP Žužemberk

Danes je v Žužemberku potekalo gasilsko tekmovanje društev gasilskega občinskega poveljstva.

ogp_00

Ob deveti uri zjutraj se je v Žužemberku pričelo gasilsko tekmovanje pionirjev, sledilo je tekmovanje mladincev, tekmovalni dan pa so zaključile ekipe članov in članic.

Med pionirji so slavili pionirji iz PGD Ajdovec, drugo mesto je pripadlo pionirjem iz PGD Hinje, tretje pa pionirjem iz PGD Reber. Med tekmovalnimi ekipami so bile še ekipe iz PGD Dvor, PGD Šmihel pri Žužemberku in PGD Žužemberk

Med mladinci in mladinkami je bila brez konkurence ekipa mladink iz PGD Dvor, med mladinci pa so se na prvo mesto uvrstili mladinci iz PGD Šmihel pri Žužemberku, sledila jim je mladinska ekipa iz PGD Ajdovec, tretji čas pa je pripadel mladincem iz PGD Reber.

Med člani je bilo nekaj manj ekip, a zato ni bilo nič manj napeto. Prvo mesto je med člani pripadalo članom iz PGD Reber, na drugem in tretjem mestu pa sta prišli ekipi iz PGD Šmihel. Tekmovali sta še ekipi članov iz PGD Dvor in PGD Žužemberk. Tekmovale so tudi tri ekipe članic, med katerimi so na prvem mestu pristale članice iz PGD Šmihel pri Žužemberku, drugo mesto je pripadlo članicam PGD Dvor, tretje pa članicam iz PGD Žužemberk.

Naslednji konec tedna bo v Novem mestu potekalo tekmovanje Gasilske zveze Novo mesto za pionirje in mladince, teden dni kasneje pa še tekmovanje za člane in članice.

Vsem tekmovalnim ekipam OGP Žužemberk želimo veliko uspeha in čimboljše uvrstitve!

Preberite še

Pismo gasilcev za starše ob pričetku novega šolskega leta!

Gasilci bomo tudi letos poskrbeli za vaše otroke!