Home / Novice / Obvestila / Vabljeni na dan odprtih vrat našega društva!

Vabljeni na dan odprtih vrat našega društva!

Vabljeni na dan odprtih vrat v PGD Žužemberk v petek, 25. oktobra od 12. do 15. ure!

Dan odprtih vrat PGD Žužemberk oktober 2013

V okviru oktobra, meseca požarne varnosti vsa prostovoljna gasilska društva v OGP (občinsko gasilsko poveljstvo) Žužemberk odpirajo vrata svojih gasilskih domov in pripravljajo različne dejavnosti, s katerimi poskušajo gasilstvo približati občanov ter jih ozavestiti, kako s preventivnimi ukrepi preprečiti nastanek požara oz. učinkovito ukrepati ob požaru.

Tudi naše društvo je izredno aktivno na področju osveščanja o požarni preventivi, velik poudarek damo tudi na izobraževanje tako občanov kot še izdatno naših članov. V sklopu izobraževanja članov smo izvedli društveno gasilsko vajo, izvajamo tedenske gasilske vaje za mlade gasilce in – tako kot skozi celo leto – opravljamo pregled ustreznosti gasilskega orodja.

Vsi občani ste zato vabljeni, da se v petek 25. oktobra od 12. do 15. ure oglasite v našem gasilskem domu v Žužemberku, kjer vam bomo z veseljem razkazali opremo in odgovorili na vaša vprašanja, povezana z gasilstvom in delom gasilcev.

Ta dan je idealna priložnost za vas, da vam z našim znanjem in izkušnjami svetujemo s področja požarne preventive ter področja aktivne in pasivne požarne zaščite.

Še posebej na dan odprtih vrat vabljeni kmetje, lastniki večjih gospodarskih poslopij in vsi tisti, ki želite čimbolj zaščititi vašo lastnino pred naravnimi nesrečami.

Preberite še

PREDSTAVITEV: Opreme za posredovanje na prometnih nesrečah

V četrtek, 25.2.16, smo imeli predstavitev orodja in opreme za posredovanje na prometnih nesrečah in …