Home / Novice / Naši mladi gasilci / Občni zbor gasilske mladine PGD Žužemberk 2015

Občni zbor gasilske mladine PGD Žužemberk 2015

Na včerajšnjo pustno in Valentinovo soboto, 14. februarja, se je ob 16. uri v sejni sobi gasilskega doma Prostovoljnega gasilskega društva Žužemberk pričel letošnji občni zbor društvene gasilske mladine.

Udeležila se ga je večina aktivnih pionirk in pionirjev, mladink in mladincev. Dnevni red je zaobjemal pregled dela in dejavnosti gasilske mladine v preteklem letu, načrt dela gasilske mladine s pregledom tekmovanj za leto 2015, besedo so imeli na koncu tudi gostje in starši.

Med pomembnejšimi sklepi občnega zbora je bil sklep, da je za namestnico predsednika gasilske mladine izvoljena Nina Mohorčič, med načrti pa izvedba tečajev za gasilske značke in gasilski tabor.

Zbrane mlade gasilke in gasilce je pozdravil tudi predsednik našega društva Dušan Ožbolt.

Hvala vsem staršem, ki spodbujate otroke k vključitvi v gasilstvo in nam s tem pomagate zavest o prostovoljstvu in humanitarni pomoči širiti tudi med mladimi!

Če želite vašega otroka vpisati na gasilske vaje, vas vabimo, da nas pokličete ali pa si z otrokom skupaj pridete ogledati, kako potekajo vaje. Vaje za pionirke in pionirje so vsak petek ob 16. uri, za mladinke in mladince pa ob 17. uri.

Foto: A. M. Filipič

 

Preberite še

Pismo gasilcev za starše ob pričetku novega šolskega leta!

Gasilci bomo tudi letos poskrbeli za vaše otroke!